VVDesign

Social Media

Cum să obțineți o promovare profesionistă

Social Media și Strategiile de Marcheting

Știi tu cât este de importantă prezența ta pe social media?

Cauți o echipă de marketing care să te ajute să ai conținut de calitate pe pagina ta?

Vrei să-ți crești numărul de like-uri într-un mod organic prin strategii personalizate?

Social Media Marketing sau SMM – este o metoda eficienta de promovare în rețelele sociale: Facebook, Youtube, Twitter, etc și are ca scop creșterea vizibilități site-ului dar și atragerea de noi clienți, în afara celor veniți din căutările Google. Serviciul nostru de Promovare prin Rețele sociale se referă la crearea de conturi pentru Rețele sociale, cu profil Business și optimizarea lor. Ne ocupam de administrarea conturilor de Social Media și avem grijă de vizibilitatea companiei în rețelele sociale, creșterea rapidă a traficului prin postarea unor articole relevante, construirea de link-uri puternice ce au ca scop și promovarea site-ului (link building).

Strategia de Social Media Marketing(SMM) are ca obiectiv primordial construirea și creșterea comunității active în jurul brand-ului tău în mediul online, precum și facilitarea comunicării directe cu clienții, creând relații durabile și de încredere între companie și client.

Pentru fiecare dintre conturile de Facebook, Instagram, Twitter, asiguram o imagine unica personalizată, identificăm mediile de influență si generăm conținut valoros și relevant, care să atragă atenția, să provoace comunitatea în discuții si să îndemne la implicarea audienței paginii.

Astfel, membrii comunității dumneavoastră sunt incurajați să interacționeze cu brandul, asigurând un mediu propice promovării produselor sau serviciilor pe care le oferiți.

Forța noastră

Forța noastră și implicit a clienților noștri este dată de rata mare a succesului campaniilor noastre.

Si nu ne oprim aici, ne propunem ca aceasta să se apropie cât mai mult de 100% posibil. Știm ca este greu, dar printr-o colaborare de excepție între noi și clienții noștri acest lucru nu pare imposibil.

Facebook
rată de succes 92%
Instagram
rată de succes 89%
Linkedin
rată de succes 95%
YouTube
rată de succes 98%

Promovare Facebook

Promovare Twitter

Promovare YouTube

Promovare Instagram

Promovare Linkedin

Promovare Facebook

Când vorbim despre promovare prin Social Media, ne referim în primul rând la promovare Facebook. Facebook este cea mai importantă rețea de socializare din lume (peste 2 miliarde utilizatori), având un potențial imens atât în promovarea produselor sau serviciilor cât și în generarea de vânzări directe. Suntem specializați în Promovare Facebook, folosim tehnici de obținere de like-uri de calitate pentru site, prin publicarea constantă de conținut relevant.

Promovare Twitter

Prin promovare Twitter ne ocupăm de crearea unui cont Twitter cu profil Business, administrarea contului, promovarea serviciilor, a site-ului prin publicarea constantă de conținut de calitate. Este foarte important să ai în vedere și aceasta platforma atunci când vrei o promovare eficienta prin rețele sociale. Serviciile noastre de promovare Twitter te vor ajuta să ții legătura permanent cu clienții tai, dar și sa atragi unii noi.

Promovare YouTube

Youtube este cel mai important motor de căutare pentru conținut video din lume, parte Google .
Ne putem ocupa de crearea de noi conturi pentru Youtube, administrarea și optimizarea acestora. Putem crea conținut video pentru promovarea de companii și produse. Putem crea ”Conturi de marcă”, un produs Youtube ce constă în realizarea unui cont de youtube ce poate fi administrat de către o echipă întreagă, fiecare de pe contul personal de Google.

Promovare Instagram

Acest tip de promovare este unul mai puțin utilizat de către marea masă de utilizatori și companii. El se folosește de campanii publicitare făcute prin intermediul fotografiei cu ajutorul telefonului. Instagram este pentru marea majoritate a utilizatorilor o aplicație exclusivă pentru telefon. Nu și pentru noi. Avem instrumentele necesare pentru a putea susține campanii de publicitate pe Instagram și prin intermediul pc-ului .

Promovare Linkedin

Linkedin este o rețea de socializare orientată spre mediul profesional cu ajutorul căruia persoanele își pot expune CV-ul (Curriculum Vitae) la profilul personal, pentru a găsi noi oportunități de internship (stagiu de practică) sau locuri de muncă, sau a se alătura la diverse grupuri de interese. Același lucru este valabil și pentru companii, care pot beneficia de o vizibilitate mai bună printre persoanele interesate de un loc de muncă sau printre clienți. Avem capacitatea necesară pentru a crea și administra asemenea conturi în cel mai profesional mod.

Cât costă o campanie de Promovare pe retele sociale?

Prețul final pentru promovarea prin rețele sociale este dat de serviciile pe care le doriți. Ne putem ocupa de crearea de noi conturilor pe Rețele Sociale cu profil Business sau putem administra conturile deja existente, prin adăugarea de conținut de calitate, cu scopul de a creste vizibilitatea site-ului, promovarea serviciilor sau vânzărilor directe. 

Prețul unei astfel de campanii nu este unul standard, este stabilit de comun acord cu clienții noștri în funcție de nevoile acestora prin intermediul formularului de ”CONTACT”.

Vrei ca afacerea ta să crească exploziv?

Deschide o linie directă cu noi, profesioniștii!