VVDesign

Servicii PPC

Oferim servicii până la ultimul click

Campanii de promovare Ads

GoogleAds și BingAds sunt două servicii de promovare Pay Per Click (PPC sau plata per clic) fiind cele mai cunoscute servicii de promovare online și o modalitate de promovare site cu rezultate imediate . Anunțurile tale Adwords apar doar atunci când cineva este direct interesat de serviciile sau produsele tale însă vor genera costuri doar atunci când utilizatorii dau click pe anunțul tău.

GoogleAds (AdWords) este un serviciu publicitar pentru companiile care doresc să afișeze anunțuri pe Google și în rețeaua de publicitate. Programul AdWords permite firmelor să stabilească un buget pentru publicitate și să plătească numai atunci când aceștia fac clic pe anunțuri. Serviciul publicitar online este în mare parte axat pe cuvinte cheie. Întreprinderile care utilizează AdWords pot crea anunțuri relevante utilizând cuvintele cheie pe care le vor utiliza persoanele care caută pe Web folosind motorul de căutare Google. Cuvântul cheie, atunci când este căutat, declanșează difuzarea anunțului. Google AdWords la cele mai importante anunțuri care apar sub titlul “Linkuri sponsorizate” găsite în partea dreaptă sau deasupra rezultatelor căutării Google. Dacă faceți clic pe anunțul AdWords, utilizatorii de căutare Google sunt direcționați către site-ul dvs. web.

Campaniile - PPC

O alternativă perfectă,  pentru a aduce rapid vizitatori targhetați din motorul de căutare Google, vizitatori care se transformă în clienți și cumpărători.

     Este o soluție eficientă și accesibilă pentru a aduce un anunț în fața vizitatorilor interesați de un anumit produs promovat, astfel reclama respectivă o să fie afișată direct și instant potențialilor clienți care caută acel tip de produs.

     Publicitatea online realizată prin campanii Pay-Per-Click vă promovează imediat produsele și serviciile companiei în prima pagina Google și plătiți doar atunci când potențialii clienți vor da clic pe reclama dumneavoastră.
     Realizăm campanii targhetate de promovare Pay Per Click, pentru publicul țintă ales de client.

Publicitatea Microsoft (fosta Bing Ads , Microsoft adCenter și MSN adCenter ) este un serviciu care oferă publicitate de plată pe clic atât pe Bing, cât și pe Yahoo! ca motoare de căutare .

Similar cu Google AdWords , Bing Ads folosește atât suma maximă pe care un agent de publicitate este dispus să o plătească pe clic (PPC) pe anunțul său, cât și rata de clic (CTR) a reclamei pentru a determina cât de frecvent este afișată o reclamă. Acest sistem încurajează agenții de publicitate să scrie reclame eficiente și să facă publicitate numai la căutările relevante pentru reclama lor.

Bing Ads permite agenților de publicitate să își direcționeze anunțurile, restricționându-le la un set de date demografice și mărind ofertele lor ori de câte ori anunțul este văzut de un utilizator al unei anumite date demografice.

Bing Ads permite agenților de publicitate să își difuzeze anunțurile în anumite zile din săptămână sau în anumite ore ale zilei.

 

Vrei să contruieși cu profesioniști?

Vino alături de noi!