VVDesign

Servicii SEO

Pentru asta există profesioniștii

Pas cu pas către succes

Prima oprire,
Agenția digitală

De ce SEO, optimizare site?

Foarte important este ca un site web sa fie găsit de motoarele de căutare, acestea reprezentând modalitatea prin care majoritatea oamenilor caută informațiile de care au nevoie. Cine nu ar vrea ca site-ul său sa fie prima opțiune pe Google? NOI AM REUȘIT ASTA, PENTRU CLIENȚII NOȘTRI!

Optimizare site - Servicii SEO

O bună Optimizare site (SEO) înseamnă că site-ul dumneavoastră să fie plasat printre primele, la căutarea în Yahoo, Google, Bing, Yandex. În medie, 85% din traficul către un site web vine de la motoarele de căutare. O bună poziție conduce la creșterea numărului de vizitatori interesați de serviciile și produsele firmei dumneavoastră, si implicit la creșterea vânzărilor. Dacă site-ul dumneavoastră nu ar fi printre primele afișate la căutare, atunci cei ce cauta servicii SEO sau de optimizare site, vor deveni clienții firmelor concurente firmei dumneavoastră, mai bine poziționate în motoarele de căutare.

Vă oferim strategii puternice de optimizare site și SEO, pentru direcționarea traficului către site-ul dumneavoastră, creșterea poziției în ierarhia căutărilor și a vânzărilor.

Avem experiența necesară și putem optimiza orice site pentru cuvintele cheie dorite, într-o perioadă scurtă de timp.

În fiecare zi sunt efectuate milioane de căutări pe cele mai cunoscute motoare de căutare: google, yahoo, bing. Statisticile arată că site-urile prezente în prima pagina a motoarelor de căutare sunt cele mai accesate, iar vizitatorii preferă întotdeauna să acceseze primele trei poziții afișate. Dacă site-ul dvs nu este poziționat pe prima pagină a motorului de căutare, are șanse foarte mici să fie vizitat.

Pentru un raport sau audit SEO instant al site-ului dumneavoastră, puteți folosi formularul sau ne puteți contacta pe email pentru o ofertă personalizată de servicii SEO.

Preturi Optimizare site - tarife SEO

Cât costă o optimizare SEO? Putem vorbi despre tarife asemănătoare când comparam un site mic, simplu, fără concurență mare cu un magazin online cunoscut, important? 

Cum 2 proiecte nu sunt identice (site-uri simple sau complexe, html sau php), nu putem vorbi de prețuri SEO fixe. 

Vom face o analiza a site-ului dumneavoastră și vă vom comunica prețul corect pentru o campanie de Optimizare site. Puteți opta pentru Optimizarea site-ului la un moment dat sau puteți alege Pachete de Optimizare SEO pe termen lung (recomandăm minim 3 luni). 

Comanda se face prin intermediul formularului de CONTACT. Prețurile  vor fi stabilite în funcție de necesitățile proiectului dumneavoastră.

Servicii SEO

SEO este abrevierea de la Search Engine Optimization (optimizare pentru motoarele de căutare). Spre deosebire de campaniile CostPerClick – Google Adwords, bune atat timp cat exista buget, SEO presupune obtinerea unor rezultate bune pe termen lung in cautarile obisnuite, organice. SEO presupune Optimizare on-site si Optimizare off-site. Primul tip de Optimizare se refera la actiuni SEO in interiorul site-ului web: audit SEO, optimizare densitate cuvinte cheie / metatag-uri, titluri si texte, imagini, structura site-ului, adrese URL, imbunatatirea vitezei de incarcare a paginilor site-ului, codul HTML al paginilor din site. Optimizarea off-site se refera la actiuni in afara site-ului: obtinerea de linkuri de calitate catre site – link building (prin inscriere site in directoare web, articole blog, bannere, postari retele sociale), vazute ca un vot de incredere din partea directoarelor si motoarelor de cautare cu Pagerank mare.

Pozitia unui site in motoarele de cautare este data de acesti factori: Optimizarea on-site si off-site.

Optimizare on-site

Optimizare SEO internă (Optimizare on-site) – Audit SEO, optimizare metatag-uri (titluri, cuvinte cheie și descriere), keyword research, optimizare conținut site, imagini și alte tipuri de fișiere, optimizare cod HTML – valid W3C, pagini tip Responsive – pentru mobil și tableta, creare harta site Sitemap XML și înscrierea acesteia la Google, fișier Robots.txt, calculare densitate cuvinte cheie în fiecare pagina, statistici site Google Analytics.

Optimizare off-site

Optimizare SEO externa (Optimizare off-site) – Creare link-uri de calitate către site-ul Dvs (link building), înscriere în directoare web și motoare de căutare, creare și administrare conturi rețele sociale – Facebook, Twitter, Google+, Youtube, conectare conturi Social Media la site, postare articole și comentarii în Social Media, forumuri și bloguri, creare conturi Google Webmaster Tools și Bing Webmaster, înscriere în Google My Business / Google Maps.

Ne străduim să ne facem clienții fericiți

Hai să fim fericiți împreună!