VVDesign

Servicii de Grafică și Branding

Imaginea ta în lumea digitală, contează!

  •  Nu ai un brand?

Echipa noastră te va ajuta să te remarci prin design unic și să rămăi întipărit în memoria clienților.

  •  Cum facem asta?

Prin crearea unui logo – specialiștii în grafică 2D realizează logo-ul perfect al companiei tale, cu sprijinul talentului și al creativității, cu ajutorul unei imagini sugestive, îmbinată în text și grafică.

  •  Ai nevoie de cărți de vizită?

Atenția până la ultimul detaliu duce la o afacere de succes! De aceea, noi avem grijă de imaginea și de încrederea pe care o inspiri în fata colaboratorilor, prin design-ul unor cărți de vizita impecabile, care să vorbească pentru tine în momentele în care nu ai ocazia și timpul necesar pentru a spune prea multe.

  •  Ai nevoie de un catalog prin care să îți prezinți serviciile?

Cu ajutorul unui catalog, prezentarea va fi mult mai simplă. Realizat printr-o grafică atractivă, prin respectarea brandului și îmbinarea celor mai importante elemente, prezentarea firmei și a serviciilor va fi un succes!

  •  Materiale publicitare?

Business-ul tău este foarte extins sau ți-ai propus sa îl extinzi? Vrei să arați clienților un mic gest de atenție prin materiale de marketing? Noi vă vom ajuta!
Vom crea grafică pentru orice tip de produse: de la mapeflyerepliantegrafică pentru pixuri/agende/căni etc., până la grafică pentru panouri publicitare stradale.

Vrei ca imaginea ta să conteze in lumea digitală?

Vino să o facem împreună!