VVDesign

Consultanță digitală

Nevoia ta, pentru cheia succesului

Să discutăm despre strategii și Consultanță digitală

Ce este Consultanța digitală?

Consultanța digitală își propune să definească în general strategia digitală concentrată pe producerea de rezultate și realizarea țintelor propuse.

Creșterea profilului, creșterea veniturilor, creșterea eficienței, reducerea costurilor, antrenarea conducerii din firmă și comunicarea mai bună cu clienții, sunt doar câteva dintre prioritățile de afaceri, vitale pentru succesul oricărei companii. 

Noi definim o strategie digitala care este bazata pe a-ti atinge principalele obiective comerciale. Dezvoltarea profilului, cresterea venitului, optimizarea eficientei, reducerea costurilor si comunicarea mai eficienta cu clientii reprezinta doar cateva din prioritatile esentiale succesului unei companii. Pentru a evita cheltuirea unei sume suplimentare de bani in schimbul unor rezultate slabe, ai nevoie de o strategie eficienta.

Consultanta digitala este solutia potrivita celor care doresc solutii personalizate pentru afacerea lor. Noi iti putem oferi idei care te vor ajuta atat sa iti imbunatatesti afacerea, cat si sa iti stabilesti obiectivele si sa iti optimizezi prezenta online, astfel obtinand cele mai bune rezultate!

AUDIT PREZENȚĂ DIGITALĂ

O imagine clară a situației digitale generale proprii este esențială pentru a stabili cum să investiți în viitor. Audit-ul prezenței digitale pe care Îl oferim, este o verificare în detaliu, care se concentrează pe tehnologia și fluxurile de lucru de la nivelul tuturor canalelor digitale, precum site-uri, intranet, canale sociale, e-mailuri și alte instrumente de marketing auxiliare.

CAZURI DE AFACERI ȘI PLANIFICARE

Datorită colaborării cu toate părțile interesate din cadrul afacerii, concepem o foaie de parcurs pas cu pas care să vă îndrume procesele de digitalizare. Utilizând metodologia noastră agilă, strângem toate cerințele afacerii, analizele despre concurenți, constrângerile tehnice și fluxurile de lucru în materie de administrare. Aceasta ne va ajuta să înțelegem care sunt factorii care vor transforma experiența dumneavoastră digitală într-un succes și care sunt zonele unde trebuie reduse costurile și majorate veniturile.

PEISAJUL TEHNOLOGIC

VV Design lucrează cu o vastă gamă de instrumente și platforme pentru companii din industrii, de pe piețe și cu niveluri de maturitate diferite. Expertiza aprofundată, împreună cu o analiză detaliată a provocărilor și cerințelor companiei dumneavoastră, ne permite să fim potriviți pentru a găsi cea mai bună tehnologie care să corespundă nevoilor și bugetului afacerii dumneavoastră.

VIZIUNE ȘI CONCEPT

Echipa noastră de experți UI și UX utilizează prototipuri și diagrame pentru a concretiza funcționalitatea, navigarea și aspectul și stilul. Pentru a asigura o imagine clară a modului în care vor interacționa sistemele și utilizatorii, configurăm o arhitectură de informații bine structurată, care include hărți ale site-urilor și fluxuri de utilizatori, care acoperă toate eventualele integrări și excepții.

Pentru a reuși, ai nevoie de noi !

Apelează cu încredere la Consultanța digitală.